Log in op de leden-site.

Wel lid maar geen inlognaam/wachtwoord?
Stuur een e-mail

De instructeurs en huishouding van Watersportcentrum ‘t Garijp zijn verenigd in Vento Acta Navis. Buiten het zeilschoolseizoen ontmoeten de leden elkaar tijdens borrels en activiteiten. Ben jij instructeur of huishouding op ‘t Garijp en nog geen lid?
Meld je dan nu aan!

Gezelligheid in de wintermaanden.

Tijdens de zomermaanden wordt op de zeilschool door de instructeurs en huishouding hard gewerkt. Binnen dit hechte team is veel gezelligheid en ontstaan vriendschappen voor het leven.

Deze gezelligheid willen we graag voortzetten buiten het zeilschoolseizoen. Daarom is in 1993 Vento Acta Navis in het leven geroepen.

Wat doet Vento Acta Navis?

Vooróp staat de gezelligheid en het onderhouden van de contacten. Gedurende de wintermaanden worden een aantal activiteiten door het land georganiseerd. Dit varieert van borrels, de zogeheten beurt, en andere activiteiten tot aan het traditionele Eerstejaars-Weekend. Waar de nieuwe aspirant leden kennis kunnen maken met de vereniging en zijn leden.

Daarnaast heeft Vento Acta Navis een actieve website en worden de leden via de maandelijkse nieuwbrief geïnformeerd. Maar er is meer, zoals het periodiek verschijnende verenigingsblad de ‘Zonder Dollen’ en Vento Acta Navis heeft ook haar eigen kledinglijn.

Lid worden…

Wanneer je als instructeur of huishouding bij Watersportcentrum ‘t Garijp werkzaam bent (geweest) kan je lid worden van Vento Acta Navis.

Download het welkomstpakket met meer informatie over de vereniging en vul meteen het inschrijfformulier in.